Gizlilik Politikası

https://signalmastermind.com adresinden erişilebilen Signals Master Mind'da ana önceliklerimizden biri ziyaretçilerimizin gizliliğidir. Bu Gizlilik Politikası belgesi, wolfxsignals.com tarafından toplanan ve kaydedilen bilgi türlerini ve bunları nasıl kullandığımızı içerir. Ek sorularınız varsa veya Gizlilik Politikamız hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Bu Gizlilik Politikası yalnızca çevrimiçi etkinliklerimiz için geçerlidir ve https://signalmastermind.com'da paylaştıkları ve/veya topladıkları bilgilerle ilgili olarak web sitemizi ziyaret edenler için geçerlidir. Bu politika, çevrimdışı olarak veya bu web sitesi dışındaki kanallar aracılığıyla toplanan hiçbir bilgi için geçerli değildir.

Rıza

Web sitemizi kullanarak, Gizlilik Politikamızı kabul etmiş ve şartlarını kabul etmiş sayılırsınız.

Bilgi Topladığımız

Vermeniz istenen kişisel bilgiler ve sizden bu bilgileri vermenizin istenme nedenleri, kişisel bilgilerinizi vermenizi istediğimiz noktada size açıklanacaktır. Bizimle doğrudan iletişime geçerseniz, adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, bize göndereceğiniz mesajın ve/veya eklerin içeriği ve sağlamayı seçebileceğiniz diğer bilgiler gibi sizinle ilgili ek bilgiler alabiliriz. Bir Hesaba kaydolduğunuzda, ad, şirket adı, adres ve e-posta adresi gibi öğeler dahil olmak üzere iletişim bilgilerinizi isteyebiliriz.

Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz

Topladığımız bilgileri aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli şekillerde kullanıyoruz:
  • Web sitemizi sağlayın, işletin ve bakımını yapın
  • Web sitemizi geliştirin, kişiselleştirin ve genişletin
  • Web sitemizi nasıl kullandığınızı anlayın ve analiz edin
  • Yeni ürünler, hizmetler, özellikler ve işlevler geliştirin
  • Web sitesi ile ilgili güncellemeler ve diğer bilgileri sağlamak ve pazarlama ve promosyon amacıyla, doğrudan veya müşteri hizmetlerimiz dahil ortaklarımızdan biri aracılığıyla sizinle iletişim kurun.
  • Size e-posta gönder
  • Sahteciliği bulma ve önleme

Dosyalar oturum

Signals Master Mind, günlük dosyalarını kullanma konusunda standart bir prosedür izler. Bu dosyalar, web sitelerini ziyaret ettiklerinde ziyaretçileri günlüğe kaydeder. Tüm barındırma şirketleri bunu ve barındırma hizmetlerinin analitiğinin bir bölümünü yapar. Günlük dosyaları tarafından toplanan bilgiler arasında internet protokolü (IP) adresleri, tarayıcı türü, İnternet Servis Sağlayıcısı (ISP), tarih ve zaman damgası, yönlendiren/çıkış sayfaları ve muhtemelen tıklama sayısı yer alır. Bunlar kişisel olarak tanımlanabilir herhangi bir bilgi ile bağlantılı değildir. Bilgilerin amacı, eğilimleri analiz etmek, siteyi yönetmek, kullanıcıların web sitesindeki hareketlerini izlemek ve demografik bilgileri toplamaktır.

Çerezler ve Web İşaretleri

Diğer tüm web siteleri gibi, https://signalmastermind.com da 'çerezler' kullanır. Bu çerezler, ziyaretçilerin tercihleri ​​ve ziyaretçinin eriştiği veya ziyaret ettiği web sitesindeki sayfalar dahil olmak üzere bilgileri depolamak için kullanılır. Bilgiler, web sayfamızın içeriğini ziyaretçilerin tarayıcı türüne ve/veya diğer bilgilerine göre özelleştirerek kullanıcı deneyimini optimize etmek için kullanılır.

Reklam Ortakları Gizlilik Politikaları

https://signalmastermind.com'un reklam ortaklarının her birinin Gizlilik Politikasını bulmak için bu listeye başvurabilirsiniz. Üçüncü taraf reklam sunucuları veya reklam ağları, https://signalmastermind.com'da görünen ve doğrudan kullanıcıların tarayıcısına gönderilen ilgili reklamlarında ve bağlantılarında kullanılan tanımlama bilgileri, JavaScript veya Web İşaretçileri gibi teknolojileri kullanır. Bu gerçekleştiğinde IP adresinizi otomatik olarak alırlar. Bu teknolojiler, reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve/veya ziyaret ettiğiniz web sitelerinde gördüğünüz reklam içeriğini kişiselleştirmek için kullanılır. https://signalmastermind.com'un üçüncü taraf reklamcılar tarafından kullanılan bu çerezlere erişimi veya kontrolü üzerinde olmadığını unutmayın.

Üçüncü Taraf Gizlilik Politikaları

Signals Master Mind´ Gizlilik Politikası, diğer reklamverenler veya web siteleri için geçerli değildir. Bu nedenle, daha ayrıntılı bilgi için bu üçüncü taraf reklam sunucularının ilgili Gizlilik Politikalarına başvurmanızı tavsiye ediyoruz. Belirli seçeneklerin nasıl devre dışı bırakılacağına ilişkin uygulamalarını ve talimatlarını içerebilir. Bireysel tarayıcı seçenekleriniz aracılığıyla çerezleri devre dışı bırakmayı seçebilirsiniz. Belirli web tarayıcılarıyla çerez yönetimi hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için tarayıcıların ilgili web sitelerinde bulunabilir.

CCPA Gizlilik Hakları (Kişisel Bilgilerimi Satma)

CCPA kapsamında, diğer hakların yanı sıra, Kaliforniyalı tüketiciler şu haklara sahiptir: Bir tüketicinin kişisel verilerini toplayan bir işletmenin, bir işletmenin tüketiciler hakkında topladığı kategorileri ve belirli kişisel veri parçalarını ifşa etmesini talep etme. Bir işletmenin tüketici hakkında topladığı tüm kişisel verileri silmesini talep edin. Bir tüketicinin kişisel verilerini satan bir işletmenin, tüketicinin kişisel verilerini satmamasını talep edin. Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ay süremiz vardır. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

GDPR Veri Koruma Hakları

Tüm veri koruma haklarınızın tamamen farkında olduğunuzdan emin olmak istiyoruz. Her kullanıcı aşağıdaki haklara sahiptir: Erişim hakkı – Kişisel verilerinizin kopyalarını talep etme hakkına sahipsiniz. Bu hizmet için sizden küçük bir ücret talep edebiliriz. Düzeltme hakkı – Yanlış olduğuna inandığınız herhangi bir bilgiyi düzeltmemizi talep etme hakkına sahipsiniz. Eksik olduğuna inandığınız bilgileri tamamlamamızı talep etme hakkına da sahipsiniz. Silme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi silmemizi talep etme hakkına sahipsiniz. İşlemeyi kısıtlama hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesini kısıtlamamızı talep etme hakkına sahipsiniz. İşleme itiraz etme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi işlememize itiraz etme hakkınız vardır. Veri taşınabilirliği hakkı – Topladığımız verileri belirli koşullar altında başka bir kuruluşa veya doğrudan size aktarmamızı talep etme hakkına sahipsiniz. Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ay süremiz vardır. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

Çocuk Bilgisi

Önceliğimizin bir diğer kısmı da interneti kullanırken çocuklar için koruma sağlamak. Ebeveynleri ve velileri çevrimiçi faaliyetlerini gözlemlemeye, katılmaya ve/veya izleyip yönlendirmeye teşvik ediyoruz. Signals Master Mind, 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek Kişisel Tanımlanabilir Bilgi toplamaz. Çocuğunuzun bu tür bilgileri web sitemizde sağladığını düşünüyorsanız, derhal bizimle iletişime geçmenizi önemle tavsiye ederiz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. bu tür bilgileri kayıtlarımızdan derhal kaldırın.

Sinyallerimizden hiçbirini kaçırmayın!

Spam yapmıyoruz! Okuyun Gizlilik Politikası Daha fazla bilgi için.

Translate »